Lua APA (7ú heag.)

Дубровский А. А., Ордина Н. Б., Алифанова В. В., Шарапова Н. А., Ходыкин А. И., & Зарянская А. А. (2024). Современные технологии десертной продукции на основе белково-углеводного полуфабриката: монография. Белгород, БелГАУ им.В.Я.Горина, 2024.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Дубровский А. А., Ордина Н. Б., Алифанова В. В., Шарапова Н. А., Ходыкин А. И., agus Зарянская А. А. Современные технологии десертной продукции на основе белково-углеводного полуфабриката: монография. Белгород, БелГАУ им.В.Я.Горина, 2024, 2024.

Lua MLA (9ú heag.)

Дубровский А. А., et al. Современные технологии десертной продукции на основе белково-углеводного полуфабриката: монография. Белгород, БелГАУ им.В.Я.Горина, 2024, 2024.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.