Чăваш чĕлхинчи грамматика тишкерĕвĕ - Иванова А. М. (Чебоксары, ЧГУ им. И.Н. Ульянова, 2024)
Фонетика, морфема, морфологи тата синтаксис тишкерĕвĕсем тунă чух усă курмалли теори материалне панă. Грамматика тишкерĕвĕн тĕрлĕ тĕсĕсене, схемисемпе тĕслĕхĕсене çырса кăтартнă, пĕлĕве тĕрĕслемелли тест ĕçĕн варианчĕсене кĕртнĕ, предложенисене тишкерме илемлĕ текст-сем хушса панă. Филологи факультетĕнчи студентсемпе магистрантсем, аспирантсемпе преподавательсем валли.