Латын тілі және фармацевтика терминологиясының негіздері - Куанышева А. Б. (Караганда, КарГМУ, 2019)
Оқу құралы «Латын тілі және фармацевтика терминологиясының негіздері» Оқу құралдың мақсаты – кәсіби құзыреттілік ажырамас бөлігі болып табылатын болашақ провизорлардың (фармацевтердің) терминологиялық біліктілігін қалыптастыру. Оқу құрал медициналық жоғары оқу орындарындағы «Фармация» мамандығы бойынша студенттерге арналған. Осы оқу құралды «Фармацевтикалық өндіріс технологиясы» мамандығының студенттері де пайдалана алады.