Сойлэм культурасы уку-укыту эсбабы - Вьюгина С. В. (Казань, КНИТУ, 2021)
Уку-укыту əсбабына студентларның сөйлəм компетенциялəрен формалаштыру буенча теоретик һəм гамəли материаллар кертелгəн. Татар телендə нəтиҗəле сөйлəм культурасы белəн бəйле төп мəсьəлəлəр белəн беррəттəн сөйлəмнең норматив, этик аспектлары, тыңлаучылар алдында чыгыш ясау үзенчəлеклəре, эшлекле татар сөйлəме буенча мəгълүматлар да үз урыннарын алганнар