Analytical Techniques in Biochemistry
| Главный автор: | |
|---|---|
| Автор-организация: | |
| Примечания: | IX, 126 p. 84 illus., 50 illus. in color. text |
| Язык: | английский |
| Опубликовано: |
New York, NY :
Springer US : Imprint: Humana,
2020.
|
| Издание: | 1st ed. 2020. |
| Серии: | Springer Protocols Handbooks,
|
| Предметы: | |
| Online-ссылка: | https://doi.org/10.1007/978-1-0716-0134-1 |
| Формат: | Электронный ресурс Книга |
Оглавление:
- Chapter 1. Sedimentation
- Chapter 2. Filtration
- Chapter 3. Centrifugation
- 4. Colorimetry and spectrophotometer (spectrophotometry)
- Chapter 5. Chromatography
- Chapter 6. Electrophoresis
- Chapter 7. Immuno-techniques
- Chapter 8. Radioactivity
- Chapter 9. Microscopy and Specimen Preparation. .