Magnetic properties of lake Kandrykul sediments (Republic of Bashkortostan, Russian Federation); Известия Томского политехнического университета [Известия ТПУ]. Инжиниринг георесурсов; Т. 335, № 10 - Kuzina D. M. Dilyara; Yusupova A. R. Anastasiia; Nurgalieva N. G. Nuriia; Nurgaliev D. K. Danis; Krylov P. S. Pavel; Mulikova D. I. Dinara (2024, 2024)
Заглавие с титульного листа