Полимеризация дициклопентадиена под действием комплексного катализатора; Ползуновский вестник; № 3 - Ионова Е. И. Елена Ивановна; Ляпков А. А. Алексей Алексеевич; Бондалетов В. Г. Владимир Григорьевич; Фитерер Е. П. Елена Петровна (2009, 2009)
Заглавие с экрана