Компьютерная диагностика оптико-анизотропных структур плазмы крови на основе метода нечетких множеств; Наукові праці ДонНТУ. Серія: “Інформатика, кібернетика таобчислювальна техніка”; № 1 (20) - Заболотная Н. И.; Павлов С. В.; Ровира Р. Рональд; Стукач О. В. Олег Владимирович; Олийниченко Б. П. (2015, 2015)
Заглавие с экрана