Селекция изотопов магния при перекристаллизации MgCl2·6H2O; Известия Томского политехнического университета [Известия ТПУ]; Т. 311, № 3 : Химия - Андриенко О. С.; Егоров Н. Б. Николай Борисович; Жерин И. И. Иван Игнатьевич; Индык Д. В. Денис Викторович; Цепенко Е. А.; Дьяченко А. С. (Химия, 2007)
Заглавие с титульного листа